Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracal│Percheziții la traficanții de țigări
27.04.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 313

Descinderi, în această dimineață, la Caracal. Oamenii legii au făcut șase percheziții la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă cu țigări. Se pare că gruparea acționa încă din 2018, iar țigările erau aduse din afară. În urma perchezițiilor, trei dintre cei șase suspecți au fost duși la Poliție, pentru audieri.


 Descinderi pentru destructurarea unei grupări infracționale, în această dimineață, la Caracal. Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, împreună cu cei din cadrul Poliției Municipiului Caracal, sub coordonarea unui procuror, au efectuat șase percheziții la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă cu țigări.
Potrivit anchetatorilor, din 2018 până în prezent, persoane din Caracal ar fi achiziționat, depozitat, transportat și vândut țigarete de proveniență extracomunitară, cunoscând faptul că acestea au fost introduse ilegal pe teritoriul României, pentru obținerea de beneficii financiare. Cercetările continuă în acest dosar pentru infracțiunea de contrabandă de țigări.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024