Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Valea Mare|Incendiu devastator
08.04.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4089

Incendiu devastator, seara trecută, în comuna Valea Mare. O hală din panouri, aflată în construcție, a fost mistuită de flăcări după ce un muncitor a lucrat cu un aparat de sudură. fără respectarea normelor de protecție. Șapte autospeciale de la ISU Olt au intervenit timp de 3 ore pentru lichidarea incendiului.


 Incendiu de proporții, seara trecută, la Valea Mare. O hală din panouri a luat foc, întreaga construcție fiind mistuită de flăcări în doar câteva minute. Mai multe echipaje de la ISU Olt au intervenit la fața locului.
Se pare că incendiul ar fi izbucnit din cauza unui aparat de sudură. Toată construcția a ars scrum în incendiul violent.
Hala respectivă fusese construită pentru a produce mase plastice. Construcția urmează să fie ridicată de la zero, pentru că întreaga hală a fost distrusă în urma incendiului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024