Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
COVID-19 |Controale în zonele aglomerate
16.03.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 273

Continuă controalele anti-Covid în județul Olt. Și în ultimele 24 de ore, forțele de ordine au fost în stradă, pentru prevenirea îmbolnăvirii de coronavirus. Echipajele au verificat zonele aglomerate, piețele, barurile, terasele, dar și mijloacele de transport persoane. Zeci de persoane au fost sancționate.


 Ample controale pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, în județul Olt. Reprezentanții MAI au făcut verificări, în ultimele 24 de ore în toate zonele aglomerate din județ, respectiv: baruri, terase, restaurante, dar şi mijloace de transport în comun. Oamenii legii au vizat respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind limitarea și prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2.
Oamenii legii au dat aproape 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.000 de lei. Majoritatea amenzilor au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.
Mesajul forțelor de ordine, care acționeză permanent în stradă, rămâne același:
„Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților, pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus“

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE