Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A murit prins sub mașină
25.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 761

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 20 de ani, care a murit prins sub autoturismul pe care îl conducea. Băiatul a pierdut controlul volanului în apropierea unei căi ferate din localitatea Șopârlița, mașina s-a răsturnat pe câmp, iar el a fost strivit sub vehicul. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.


 Accident mortal, în această dimineață, în comuna Șopârlița. Un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața, după ce s-a răsturnat cu autoturismul și a fost prins sub acesta. Pompierii, ambulanța și poliția au ajuns imediat la fața locului. Victima a fost scoasă de sub vehicul de echipajul de la descarcerare.
Anchetatorii au aflat că băiatul a plecat de acasă noaptea trecută, în jurul orei 2.00. I-a spus mamei sale că are o treabă. În această dimineață, în jurul orei 6, autoturismul a fost găsit răsturnat în apropiere de calea ferată din comuna Șopârlița. Viteza ar fi cauza producerii tragediei, întrucât mașina s-a oprit la aproape 100 de metri după ce a ieșit de pe carosabil și s-a rostogolit de mai multe ori pe câmp. În vehiculul, polițiștii au găsit câteva cutii de bere și iau în calcul că șoferul era băut. Ancheta continuă pentru a se stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE