Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Viteza i-a băgat în spital
22.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 593

Accident grav, în week-end, în comuna Cârlogani. Patru tineri au ajuns cu mașina într-un gard, după ce șoferul a condus cu viteză și a pierdut controlul volanului. Trei dintre victime sunt în stare gravă, iar cea de-a patra a suferit răni ușoare. Polițiștii spun că șoferul ar fi avut viteză aproape dublă față de limita admisă în zonă.


 Accident grav din cauza neatenției în localitatea Cârlogani. Un tânăr fără experiență a intrat cu autoturismul într-un cap de pod, iar mașina a rămas apoi suspendată într-un gard. Șoferul se afla împreună cu un prieten și iubitele lor. Plecaseră la plimbare, o plimbare care s-a încheiat la spital. În urma impactului, șoferul a rămas încarcerat.
Cea de-a doua tânără a refuzat transportul la spital.
Accidentul s-a produs pe un drum drept. În zonă se circulă cu 50 de km/h, dar șoferul avea viteză mult mai mare, spun oamenii legii. Acul kilometrajului a rămas blocat la 90 de km/h. În plus, carosabilul era umed și acoperit cu mâzgă.
Șoferul avea permis de conducere de mai puțin un an, iar autoturismul pe care îl conducea era al tatălui său. Polițiștii continuă cercetările.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE