Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Viteza i-a băgat în spital
22.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 528

Accident grav, în week-end, în comuna Cârlogani. Patru tineri au ajuns cu mașina într-un gard, după ce șoferul a condus cu viteză și a pierdut controlul volanului. Trei dintre victime sunt în stare gravă, iar cea de-a patra a suferit răni ușoare. Polițiștii spun că șoferul ar fi avut viteză aproape dublă față de limita admisă în zonă.


 Accident grav din cauza neatenției în localitatea Cârlogani. Un tânăr fără experiență a intrat cu autoturismul într-un cap de pod, iar mașina a rămas apoi suspendată într-un gard. Șoferul se afla împreună cu un prieten și iubitele lor. Plecaseră la plimbare, o plimbare care s-a încheiat la spital. În urma impactului, șoferul a rămas încarcerat.
Cea de-a doua tânără a refuzat transportul la spital.
Accidentul s-a produs pe un drum drept. În zonă se circulă cu 50 de km/h, dar șoferul avea viteză mult mai mare, spun oamenii legii. Acul kilometrajului a rămas blocat la 90 de km/h. În plus, carosabilul era umed și acoperit cu mâzgă.
Șoferul avea permis de conducere de mai puțin un an, iar autoturismul pe care îl conducea era al tatălui său. Polițiștii continuă cercetările.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021