Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accident cu mașina mortuară, urmat de incendiu
15.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2334

Accident grav, astăzi, la Osica de Sus. Un autoturism și o mașină de pompe funebre care transporta o persoană decedată s-au lovit violent, după ce unul dintre șoferi nu i-a acordat prioritate celuilalt. Una dintre mașini a luat foc, după impact. Patru persoane au fost rănite, iar una dintre victime a fost transportată cu elicopterul SMURD la Craiova.


Accident urmat de incendiu, astăzi, în intersecția Drumului Național 64 cu Drumul Județean 644, în apropiere de Osica de Sus. Un autoturism și o autoutilitară de pompe funebre, care transporta o persoană decedată, în vederea înhumării, s-au lovit violent.
După impact, autoturismul a luat foc. Șoferul și pasagerul au fost scoși la timp din mașina care a ars ca o torță. Cel mai grav rănit a fost pasagerul din autoutilitara de pompe funebre.
Potrivit anchetatorilor, accidentul ar fi fost provocat de șoferul mașinii mortuare, care nu s-a asigurat la intrarea pe Drumul Național și a lovit autoturismul condus regulamentar. Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE