Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Balș: I-a furat mașina de la supermarket
19.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 836

Furt de tot râsul la Balș. Un tânăr a furat o mașină din parcarea unui supermarket, după ce proprietara a lăsat-o pornită. Hoțul a fost prins de poliție după doar câteva minute, la Găneasa. Băiatul nu avea permis auto, iar în urmă cu o lună a mai condus o mașină furată. El a fost reținut pentru 24 de ore.


Un tânăr de 30 de ani, din orașul Balș, a fost reținut aseară de poliție, după ce a furat mașina unei femei chiar din parcarea unui supermarket din localitate. Șoferița a lăsat vehiculul pornit. Tânărul a fost pe fază, s-a urcat la volan și a plecat spre Slatina. Când femeia s-a întors la mașină și nu a mai găsit-o, a sunat imediat la 112. În câteva minute, polițiștii au oprit autoturismul în trafic, în localitatea Găneasa.
Tânărul le-a spus polițiștilor că merge la soacra sa, în județul Vâlcea. El a fost încătușat pe loc și a fost dus la Poliția Balș.
Potrivit șefului Poliției Rutiere Olt, comisarul Cristian Tița, tânărul a mai furat o mașină și în urmă cu o lună, pe care polițiștii au găsit-o într-o altă locație. El este cercetat acum și pentru această faptă. Astăzi a fost dus în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE