Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Unii cu masca, alții cu ignoranța
18.10.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 602

Poartă masca de protecție doar de frica poliției. Se întâmplă și la Slatina, în plină pandemie de Coronavirus. În timpul controalelor făcute în week-end de poliție, unii oameni, mai puțini, ce-i drept, au ignorat în continuare regulile de protecție individuală și au ieșit la cumpărături cu masca în buzunar.


Controalele Polției au continuat și în week-end pentru limitarea răspândirii COVID-19. Oamenii legii au mers în toate zonele aglomerate, unde masca de protecție este obligatorie, dar și în trafic. Mijloacele de transport persoane au fost verificate la intrarea și ieșirea din oraș.
Dacă mulți au înțeles importanța purtării măștii, alții găsesc tot felul de motive pentru a nu respecta această regulă, sau chiar îi ignoră pe cei aflați în control.
Polițiștii au fost prezenți atât în zona piețelor, dar și în interiorul acestora. Toți cei fără mască au fost rugați să o poarte, atât pentru sănătatea lor, dar și pentru a celor din jur.
Polițiștii spun că nu aplică amenzi celor aflați la prima abatere, însă dacă vor fi prinși din nou, vor fi sancționați, dacă tot nu conștientizează riscul la care se expun.
Și în trafic, acțiunea masca la control a continuat. Aici, în aproape toate microbuzele verificate, pasagerii și șoferii purtau masca de protecție.
Controalele Poliției Olt vor continua, zilnic, în tot județul. Amenzile pentru neportul măștii sunt cuprinse între 500 și 2.500 de lei. Oamenii legii fac apel la toate persoanele să poarte masca de protecție.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE