Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Masca, obligatorie în tot Caracalul
15.10.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 233

În municipiul Caracal, începând de astăzi, este obligatorie masca de protecție, peste tot. Rata de infectare a sărit de 3 la mia de locuitori, iar autoritățile sunt în alertă. În această dimineață, Poliția și Jandarmeria au ieșit pe străzi pentru a-i îndemna pe oameni să poarte mască de protecție, dar și pentru a le oferi celor care nu au avut.


La Caracal, masca de protecție este obligatorie începând de astăzi, după ce rata de infectare a sărit de 3 la mia de locuitori. Autoritățile au luat măsuri. Pe lângă închiderea localurilor și barurilor, nimeni nu mai are voie să iasă din casă fără a purta mască de protecție. În această dimineață, Poliția, împreună cu Jandarmeria și prefectul de Olt au ieșit pe străzi pentru a oferi măști oamenilor și pentru a-i îndemna pe cei care aveau deja, să le poarte corect.
50 de oameni ai legii însoțiți de adjunctul Poliției Olt, Cristian Rădoi, au mers în cele mai aglomerate zone din Caracal pentru a se asigura că fiecare persoană respectă măsurile de protecție împotriva îmbolnăvirii de COVID-19.
Alții aveau mască, dar o purtau sub nas sau sub barbă. O ridicau pe toată fața, doar la vederea poliției.
Iar alții, și mai grav, spun că nici acum nu cred în coronavirus.
În curtea Spitalului municipal Caracal un medic purta masca de protecție în buzunar. Abia după ce a fost abordat de Poliție și-a așezat masca pe față.
Polițiștii și jandarmii au oferit astăzi sute de măști de protecție celor care nu aveau.
Pentru că a fost prima zi în care masca de protecție a devenit obligatorie în orice zonă din Caracal, iar mulți nu au știut despre această măsură, polițiștii nu au aplicat astăzi amenzi. Din zilele următoare însă, vor trece la sancțiuni. Caracalenii cred că mulți vor respecta noile reguli, doar de teama amenzilor.
Acțiunile de informare în municipiul Caracal au avut loc pe perioada întregii zile. Potrivit autorităților, astăzi, rata de infectare în Caracal era de 3,17 la mia de locuitori.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE