Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Controale anti-covid. Un club închis de autorități
11.10.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 460

Au continuat controalele în week-end, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Poliția, pompierii și jandarmii au verificat sute de baruri, restaurante, magazine, dar și mijloace de transport persoane, pentru a vedea dacă sunt respectate normele de distanțare și protecție individuală. Un club din Corabia a fost închis, după ce polițiștii au găsit 170 de tineri înghesuiți, la o petrecere.


Controale și amenzi drastice, în week-end, în cadrul unei acțiunii de prevenire a răspândirii infecției cu virusul SARS-Cov-2. Zeci de forțe de ordine, împreună cu Direcția de Sănătate Publică Olt și cei ai Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor au făcut verificări în tot județul, la baruri, restaurante, centre comerciale și în trafic.
Toți cei găsiți fără mască de protecție în zonele aglomerate sau care nu au păstrat distanțarea au fost amendați de autorități.
La Corabia a fost verificat un club în care se distrau nu mai puțin de 170 de tineri. Polițiștii au oprit petrecerea și au amendat mai multe persoane.
În urma acestei acțiuni, Clubul din Corabia, care oricum nu avea voie să funcționeze în această perioadă, spun autoritățile, a fost închis.
În cadrul controalelor din week-end au fost verificate peste 850 de persoane, 300 de obiective și aproape 200 de mijloace de transport persoane. Verificările vor continua și în perioada următoare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE