Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Femeie răpită de fostul iubit
03.09.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 435

Răpire la Corabia, seara trecută. O femeie a fost luată cu forța de un grup de bărbați, din locuința concubinului său. Polițiștii i-au prins pe cei care au participat la acțiune, iar doi dintre ei au fost reținuți, pentru 24 de ore.


Răpire ca-n filme în județul Olt. Un bărbat a mers să își recupereze fosta iubită de la concubinul acesteia, din orașul Corabia. S-a întâmplat seara trecută. Bărbatul, împreună cu fiul său și alte două persoane, a plecat cu o mașină pentru a o lua acasă pe fosta sa prietenă. Pentru că aceasta s-a opus plecării, a fost luată cu forța și urcată în autoturism. Concubinul femeii a sunat imediat la poliție și a povestit totul.
Autorii răpirii au fost prinși de polițiști în municipiul Caracal.
Femeia răpită s-a întors la concubinul său, în orașul Corabia. Bărbatul și fiul său, care au răpit-o, au fost puși, astăzi, sub control judiciar.
Un caz similar s-a petrecut și anul trecut, la Caracal. O fată de 20 de ani a fost răpită de pe o stradă din localitate de un tânăr și familia acestuia.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020