Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cu viteză, spre radar – filmări din elicopter
27.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1513

Acțiuni ample ale polițiștilor, în județul Olt. În week-end a avut loc o razie pe toate liniile: în trafic, pe malul apelor, dar și în zona pădurilor. Au fost controale pentru prevenirea infracțiunilor de tot felul. Zeci de abateri au fost identificate de oamenii legii.


Vitezomanii, hoții de lemne, braconierii, cu toții au fost în vizorul Poliției, în week-end. A avut loc o razie în cadrul căreia, polițiștii au acționat cu radarul în stradă, dar și din aer. Un elicopter al MAI a survolat județul Olt, pe parcursul întregii acțiuni.

Cinci șoferi au fost prinși în timp ce conduceau cu viteze cuprinse între 151 și 168 de km/h. Un altul gonea cu viteză și mai mare: a fost înregistrat de radar cu 184 de km/h.

Echipajele Poliției au acționat și din aer. Cu ajutorul unui elicopter MAI, oamenii legii au survolat județul, în căutarea braconierilor și a hoților de lemne.
La acțiune au participat polițiști de la toate serviciile, dar și jandarmi și reprezentanți ai Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt. Astfel de controale vor continua și în perioada următoare.  

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020