Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bătrân carbonizat, după ce casa i-a luat foc
21.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 266

Sfârșit tragic, în această dimineață, pentru un bătrân din orașul Piatra Olt. Bărbatul a fost găsit carbonizat, în propria locuință, după ce aceasta a luat foc de la un convector electric, pus în funcțiune. Victima ar fi vrut să se încălzească, însă aparatul electric a fost lăsat prea aproape de pat, iar acesta a luat foc.


Tragedie, în această dimineață, în orașul Piatra Olt. Un bătrân a murit carbonizat în incendiul care i-a cuprins casa. Pompierii au fost alertați de vecini și au intervenit cu două autospeciale și un echipaj SMURD, însă proprietarul nu a mai putut fi salvat. A fost găsit ars într-una dintre camerele locuinței.
Se pare că incendiul ar fi pornit de la un convector. Bătrânul l-ar fi pus în funcțiune de dimineață, pentru a se încălzi, dar l-a lăsat prea aproape de pat. A adormit apoi, iar patul a luat foc de la aparatul electric.
Pompierii îi sfătuiesc pe oameni să aibă grijă la utilizarea aparatelor electrice, pentru încălzirea locuinței, dar și la cele de aer condiționat. Lăsate nesupravegheate, acestea pot provoca incendii devastatoare și pierderi de vieți omenești.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE