Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Nuntași amendați la petrecere
19.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1194

Noi controale ale autorităților pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus, în județul Olt. În week-end, oamenii legii au verificat societățile comerciale, dar și zonele de agrement, pentru a se asigura că sunt respectate măsurile și interdicțiile impuse în contextul stării de alertă. Iar în timp ce autoritățile se aflau în control, la Potcoava avea loc o nuntă cu 80 de persoane. Nuntașii au fost amendați, pentru nerespectarea măsurilor împotriva COVID-19.


Au fost din nou controale la societățile din județul Olt, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Astfel, în week-end-ul trecut, oamenii legii au verificat din nou terasele, piețele, târgurile, marketurile, zonele de agrement și cele aglomerate, atât din mediul urban, cât și din cel rural, pentru a se asigura că sunt respectate măsurile și interdicțiile impuse de autorități. La Slatina, echipe formate din angajați MAI, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, au verificat zeci de societăți comerciale.
În cadrul acțiunii, au fost legitimate peste 1.300 de persoane, fiind descoperite mai multe nereguli: patroni care au primit mai mulți clienți la terase, decât aveau voie; societăți care au încălcat regulile de prevenție; oameni care nu au păstrat distanțarea sau nu purtau mască de protecție. Cu toți au fost amendați. Au fost aplicate în total 331 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 267.765 de lei.

În timpul controalelor, polițiștii au intervenit și la o nuntă, în orașul Potcoava, unde participau nu mai puțin de 80 de persoane.
Controalele vor continua și în perioada următoare. Autoritățile fac apel la oameni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare, pentru a-și proteja propria sănătate și viața, dar și pentru protecția celor din jur.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE