Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alcool și țigări de contrabandă, confiscate
25.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 849

Controale ale polițiștilor în depozitul comercial aflat în cartierul Steaua, din municipiul Slatina. Polițiștii au verificat un agent economic despre care aveau informații că ar face contrabandă cu țigări și alcool. Oamenii legii au găsit mii de pachete de țigări și sticle cu alcool, pe care bărbatul le oferea ilegal spre vânzare. Produsele au fost confiscate, iar comerciantul a fost sancționat de poliție.


„Vizită“ a polițiștilor de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice la depozitul comercial aflat în cartierul Steaua din municipiul Slatina. Un agent comercial a fost verificat, ieri, după ce oamenii legii au primit informația că acesta ar vinde ilegal alcool și țigări. Iar suspiciunile s-au confirmat. Bărbatul, care este și patron, vindea mii de pachete de țigări și sticle cu alcool fără niciun fel de documente.
Produsele vândute ilegal au fost confiscate, iar societatea comercială a primit amenda maximă.
Astfel de controale vor continua la societățile din județul Olt, spun reprezentanții Poliției Olt, întrucât multe dintre acestea dețin marfă de contrabandă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Slatina: Semafoare inteligente în marile intersecții

Primăria Slatina a accesat fonduri europene pentru implementarea unor proiecte ce fac parte din sistemul integrat de management al traficului și mobilității urbane. Montarea unor semafoare inteligente în marile intersecții este unul dintre acestea. Noile semafoare vor fluidiza traficul și vor garanta siguranța rutieră a conducătorilor auto și a pietonilor. Slătinenii spun că proiectul implementat de municipalitate era mai mult decât necesar pentru că va scăpa orașul de aglomerația din trafic.
18 Sep 2020