Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au salvat-o de la moarte
22.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1028

O femeie a fost salvată, ieri, de pompieri, din apele râului Olt. Ea a vrut să se sinucidă, iar doi salvatori din Caracal, care treceau prin zonă și au auzit prin stație momentul alertării către 112, au intervenit imediat la fața locului. În sprijinul lor au venit și alți colegi, dar și Poliția și Jandarmeria, care au format un lanț uman, pentru a o scoate pe femeie în siguranță la mal. Victima ar fi recurs la acest gest, după o ceartă cu soțul.


O femeie s-a aruncat, ieri, în râul Olt, cu intenția de a se sinucide. S-a întâmplat în zona podului rutier de la intrarea în municipiul Slatina. Femeia, în vârstă de 46 de ani, este din comuna Curtișoara și locuiește la Slatina. Ieri a luat un taxi până la Podul Olt. La coborâre, taximetristul a observat intenția acesteia și a sunat imediat la 112. În acel moment, doi pompieri din Caracal, care veneau la Slatina, pentru a ridica niște materiale sanitare, au auzit alertarea prin stație și au intervenit la timp. Au găsit-o pe femeie în apă până la brâu, au convins-o să renunțe la gestul său și au reușit să o salveze.
Femeia ar fi vrut să își pună capăt zilelor după o ceară cu soțul său. Pompierii salvatori sunt maistrul militar Tudor Vlad și plutonierul major Victor Enuș, de la Detașamentul de Pompieri din Caracal. Acesta din urmă a fost și purtător de cuvânt al ISU Olt pentru o perioadă. Atât ei, cât și colegii lor sunt acum mulțumiți că au reușit să oprească o tragedie, prin intervenția promptă.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020