Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Braconieri reținuți de polițiști
18.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 6958

Percheziții la Caracal, într-un dosar în care este vizată o grupare de braconieri. Polițiștii au descins la locuințele lor, de unde au ridicat 18 câini ogari, precum şi dispozitive folosite la braconaj. Șapte persoane au fost reținute, pentru 24 de ore.


Polițiștii olteni au anihilat o grupare de braconieri din Caracal, care foloseau mai mulți câini ogari la partide ilegale de vânătoare la care participau. Oamenii legii au descins, ieri dimineață, la locuințele lor, iar șapte persoane au fost ridicate pentru audieri. La percheziții, polițiștii au găsit și câinii, pe care i-au confiscat.
Braconierii au fost ridicați de poliție și duși la audieri. Potrivit anchetatorilor, aceștia organizau partidele ilegale de vânătoare din anul 2019, folosind câinii ogari, dar și arme de foc.
Percheziţiile au fost efectuate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. Braconierii vor fi prezentați instanței de judecată, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020