Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Educație modernă la Brebeni
14.02.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1884

La Brebeni, autoritățile locale și conducerea școlii investesc an de an în îmbunătățirea și modernizarea actului educațional. Au fost amenajate grupuri sanitare interioare, o bibliotecă, iar sălile de clasă au fost dotate cu laptop-uri și videoproiectoare. Școala are în plan și construirea unei săli de sport, astfel încât copiii să poată efectua orele de educație fizică în bune condiții și pe timp de iarnă.


Educația ocupă un loc din ce în ce mai important și în comunitățile rurale. Școala Gimnazială Brebeni este una din unitățile de învățământ care se pot lăuda cu aparatură și mobilier modern. Sălile de clasă sunt prevăzute cu laptop-uri, videoproiectoare și imprimante wireless, iar școala este dotată cu grupuri sanitare interioare și o bibliotecă generoasă.

Pentru anul acesta, atât Primăria Brebeni, cât și conducerea școlii au în plan construirea unei săli de sport, astfel încât elevii să poată să facă orele de educație fizică într-un spațiu potrivit și pe timp de iarnă. Acest lucru arată faptul că educația reprezintă o prioritate pentru aleșii comunei Brebeni.

Acesta nu este singurul exemplu de bune practici din județ. Comune precum Bobicești, Rotunda sau Grădinari s-au adaptat la noile cerințe ale vremii și și-au modernizat unitățile de învățământ. În acest fel, și copiii de la sat pot avea acces la un act educațional de calitate.  

brebeni scoala tehnologii moderne
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020