Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Atenție! Minori la volan
09.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1694

Șoferi beți pe drumurile din județ și, mai nou, minori la volan. În week-end, polițiștii au depistat în trafic un minor care conducea un autoturism în municipiul Caracal. Și nu este singurul caz. De la începutul anului, oamenii legii au prins mai mulți minori care conduceau mașini pe drumurile publice. În toate aceste cazuri sunt cercetați, atât minorii, cât și cei care le-au încredințat autoturismele să le conducă.


Mai mulți minori au fost prinși de polițiști anul acesta, în timp ce conduceau mașini pe drumurile publice. Ultimul caz a fost înregistrat weekend-ul trecut, la Caracal. Polițiștii au oprit un autoturism pentru un control de rutină, iar când au solicitat documentele șoferului, au descoperit că acesta este un minor în vârstă de 17 ani.
Potrivit reprezentanților IPJ Olt, de la începutul anului, cinci minori au fost prinși conducând autoturisme. Aceștia s-au ales cu dosar penal și vor răspunde în fața legii. De asemenea, sunt cercetate și persoanele care le-au încredințat mașinile să le conducă, deși cunoșteau faptul că tinerii nu posedă permis auto.
De asemenea, tot în week-end, doi șoferi au fost găsiți beți la volan. Unul avea o alcoolemie de peste 0,90 în aerul expirat. Polițiștii i-au întocmit dosar penal.
Și în localitatea Găvănești a fost găsit un bărbat, de 42 ani, din comună, care conducea autoturismul, având o concentrație a alcoolemiei de 0,74 în aerul expirat. Polițiștii au deschis dosar penal și în acest caz.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE