Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Criminalul Dincă, noi indicii
02.08.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 593

Noi indicii în cazul crimelor de la Caracal. Reprezentantul DIICOT a anunțat, în această după-amiază, că s-au reluat cercetările la casa criminalului Gheorghe Dincă, iar acesta a oferit noi informații, care i-ar putea ajuta pe anchetatori la aflarea adevărului.


A fost reluată cercetarea la casa criminalului Gheorghe Dincă, din Caracal. Oamenii legii caută noi probe, pentru a afla ce s-a întâmplat cu adolecenta de 15 ani, Alexandra Măceșanu, care a dispărut în urmă cu o săptămână, după ce bărbatul a luat-o la ocazie. Dincă a participat și el la perchezițiile care au avut loc astăzi și și-a menținut declarația. Aceea că el a omorât-o pe Alexandra, dar și pe Luiza, tânăra dispărută în luna aprilie.
Anchetatorii au anunțat că vor verifica și gropile betonate, găsite în curtea criminalului Dincă.
Reprezentantul DIICOT a mai spus că Gheorghe Dincă a oferit, astăzi, noi indicii despre producerea crimelor.
Ieri, anchetatorii au luat mai mulți câini din curtea criminalului, după ce fiica acestuia a reclamat că animalele nu sunt hrănite.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019