Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Urmărit internațional, prins la Spitalul Slatina
09.12.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 5362

Un bărbat din Slatina, care era urmărit internațional pentru mai multe furturi în Belgia, a fost prins, astăzi, la Spitalul Județean, după ce a provocat un scandal. El venise în vizită la un pacient și a început să țipe pe holul spitalului, fiind chemată poliția. Bărbatul a fost încătușat și prezentat Curții de Apel Craiova, urmând să fie predat autorităților belgiene.


Un tânăr căutat de autoritățile judiciare din Belgia a fost prins de poliție, astăzi, în municipiul Satina. El se afla la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru a vizita un pacient. Acolo a făcut scandal și a fost chemată poliția care, în urma verificării în baza de date, a constatat că bărbatul este urmărit internațional pentru mai multe furturi comise în străinătate.
Potrivit reprezentanților Poliției Olt, tânărul era urmărit internațional după ce a furat cupru, în mai multe rânduri, din Belgia. Hoțul a fost luat de la spital încătușat, fiind dus la Poliția municipiului Slatina, pentru declarații. De aici a fost transferat la Curtea de Apel Craiova, pentru a fi pus în aplicare mandatul european.
La acțiunea de prindere a bărbatului urmărit internațional au participat polițiștii și jandarmii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Olteni „săltați” pentru furturi în Franța

Mai multe persoane din Slatina și Caracal sunt implicate într-o grupare infracțională, care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, prin furturi de componente de la locomotive, pe teritoriul Franței. În rețea sunt implicate persoane din mai multe județe din țară, iar polițiștii au descins, ieri, la locuințele lor. În total, în România și Franța, au fost arestați 10 suspecți, iar alte trei au fost plasați sub control judiciar.
13 Feb 2020