Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Urmărit internațional, prins la Spitalul Slatina
09.12.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 5411

Un bărbat din Slatina, care era urmărit internațional pentru mai multe furturi în Belgia, a fost prins, astăzi, la Spitalul Județean, după ce a provocat un scandal. El venise în vizită la un pacient și a început să țipe pe holul spitalului, fiind chemată poliția. Bărbatul a fost încătușat și prezentat Curții de Apel Craiova, urmând să fie predat autorităților belgiene.


Un tânăr căutat de autoritățile judiciare din Belgia a fost prins de poliție, astăzi, în municipiul Satina. El se afla la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru a vizita un pacient. Acolo a făcut scandal și a fost chemată poliția care, în urma verificării în baza de date, a constatat că bărbatul este urmărit internațional pentru mai multe furturi comise în străinătate.
Potrivit reprezentanților Poliției Olt, tânărul era urmărit internațional după ce a furat cupru, în mai multe rânduri, din Belgia. Hoțul a fost luat de la spital încătușat, fiind dus la Poliția municipiului Slatina, pentru declarații. De aici a fost transferat la Curtea de Apel Craiova, pentru a fi pus în aplicare mandatul european.
La acțiunea de prindere a bărbatului urmărit internațional au participat polițiștii și jandarmii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Slatina: Semafoare inteligente în marile intersecții

Primăria Slatina a accesat fonduri europene pentru implementarea unor proiecte ce fac parte din sistemul integrat de management al traficului și mobilității urbane. Montarea unor semafoare inteligente în marile intersecții este unul dintre acestea. Noile semafoare vor fluidiza traficul și vor garanta siguranța rutieră a conducătorilor auto și a pietonilor. Slătinenii spun că proiectul implementat de municipalitate era mai mult decât necesar pentru că va scăpa orașul de aglomerația din trafic.
18 Sep 2020