Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Suspiciuni în legătură cu vecinul lui Dincă
28.11.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1355

După ce procurorii DIICOT au reținut, ieri, un complice al lui Gheorghe Dincă, acuzat că participat la violul Luizei Melencu, familia acestuia, dar și rudele fetei îi iau apărarea. Nimeni nu crede că Ștefan Risipiceanu ar fi violat-o pe tânăra dispărută. Oamenii spun că bărbatul acuzat are probleme de sănătate și nu ar fi fost în stare să comită fapta de care este acuzat.


Ștefan Risipiceanu, de 46 de ani, din Caracal, a fost reținut ieri de procurorii DIICOT, pentru infracțiunea de viol în formă agravată. Anchetatorii au stabilit că acesta împreună cu Gheorghe Dincă au violat-o pe Luiza Melencu, după ce fata a fost răpită și sechestrată. Familia bărbatului, dar și vecinii lui, nu cred însă că Fane, așa cum este cunoscut bărbatul, a fi comis o asemenea faptă.
Nici familia Luizei Melencu nu crede acuzațiile aduse bărbatului reținut ieri de anchetatori. Mama și bunicul fetei susțin că alții sunt vinovați.
Georgiana Hosu, procuror șef al DIICOT, a declarat ieri că există probe suficiente că Ștefan Risipiceanu, împreună cu Gheorghe Dincă, au violat-o pe Luiza Melencu. Anchetatorii precizează însă că acesta nu are vreo legătură cu uciderea ei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020