Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Hoți periculoși, prinși în județul Olt
13.11.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2898

Doi hoți periculoși care au dat spargeri în Austria și Belgia au fost prinși de polițiștii din județul Olt. Este vorba despre doi tineri din localitățile oltene Iancu Jianu și Dobrosloveni, care au comis numeroase furturi în străinătate și s-au bătut cu forțele de ordine. În prezent, ei sunt reținuți și urmează să fie predați autorităților străine.


Două mandate europene au fost puse în executare de polițiștii olteni. Aceștia au reținut doi tineri, care anul acesta au comis infracțiuni grave în Austria și Belgia și erau căutați de poliție. Unul dintre tineri a fost prins de oamenii legii în localitatea Iancu Jianu.
Tot ieri, polițiștii l-au prins și pe cel de-al doilea hoț. Acesta se afla în comuna Dobrosloveni, când omenii legii au pus în executare mandatul european de arestare și l-au reținut pe tânăr.
Prejudiciul cauzat de cel de-al doilea bărbat depășește 71.000 de euro. Cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reținerea lor pentru 24 de ore, aceștia fiind duși în arestul Poliției Dolj. Ei urmează să fie predați autorităților din Austria și Belgia, țări în care au comis infracțiunile.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024