Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Răpită de fostul iubit, la Corabia
08.10.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 264

O tânără din Corabia a fost răpită de fostul ei iubit și de tatăl vitreg al acestuia. Incidentul s-a întâmplat ieri, când fata a fost luată cu forța de pe stradă și băgată într-o mașină. Răpitorii au fost prinși la Caracal, după trei ore de căutări. Cei doi bărbați au fost reținuți de poliție.


Încă o răpire, în plină stradă, de data aceasta la Corabia. O fată de 26 de ani, din localitate, a fost luată cu forța de pe stradă, de doi bărbați: unul este fostul iubit, iar celălalt, tatăl vitreg al acestuia. A fost anunțată poliția, care a reușit să îi prindă pe răpitori, după aproape trei ore de căutări.
Potrivit polițiștilor, tânărul de 25 de ani a avut, în trecut, o relația cu fata răpită. Povestea de dragoste s-ar fi încheiat însă în 2018, dar băiatul continuă să o caute. Ieri, i-a fi propus să fugă din țară. Acum sunt cercetați atât el, cât și tatăl său vitreg, care l-a ajutat la răpire.
Cei doi bărbați au fost prezentați Judecătoriei Corabia, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Ei sunt acuzaţi de lipsire de libertate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE