Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oltenia Wheels, prima ediție la Slatina
23.08.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1757

Timp de trei zile, Slatina va fi gazda unui eveniment de excepție dedicat iubitorilor de mașini. Mașini retro, motociclete, concursuri, demonstrații spectaculoase de skate sau drift sunt doar câteva surprize pe care organizatorii le-au pregătit pentru prima ediție a „Olteniei Wheels”. Atmosfera va fi întreținută de artiști și formații renumite.


Iubesc mașinile, investesc în pasiunea de a colecționa autoturisme, participă la evenimente în care actorii principali sunt caii putere. Sunt membrii „Asociației BMW E30-CLUB”, organizație care și-a dorit să aducă în fața publicului slătinean o colecție impresionantă de mașini și motoare, dar și multe surprize.
„Oltenia Wheels”, proiect finanțat de Primăria Municipiului Slatina și Consiliul Local, se va desfășura în perioada 6-8 septembrie, în parcarea de la Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt”. Sunt invitați iubitori de autoturisme de toate vârstele. Organizatorii evenimentului au dezvăluit pentru telespectatorii Olt Tv o parte dintre surprizele pregătite pentru această primă ediție.
Sâmbătă, 7 septembrie, începând cu ora 17,
pe străzile din Slatina va avea loc o paradă impresionantă de mașini. Toți cei care doresc să-și prezinte autoturismele în cadrul acestei manifestări sunt așteptați să se înscrie pe adresa de email: olteniawheels@gmail.com.
În cadrul paradei, în intersecția din zona Tineretului, Mircea Ene, pilot care a concurat în Campionatul Național de Drift, împreună cu echipa sa EMM Drift Team, vor încânta participanții cu o demonstrație spectaculoasă de drift. Mai mult decât atât, în cadrul evenimentului organizat de „Asociației BMW E30-CLUB”, veți putea admira una dintre mașinile de epocă ale familiei Ceaușescu. În cadrul primei ediții a „Olteniei Wheels” se vor acorda premii simbolice atât pentru posesorii celor mai arătoase autoturisme, cât și pentru învingătorii competiției de ciclism .
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019