Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A căzut în cap, acroșat de un TIR
02.08.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1777

Angajatul unei stații Peco, din Slatina, care lucra la un panou publicitar, și-a pierdut viața, după ce a căzut în cap de la trei metri înălțime. Bărbatul se afla în cupa unui utilaj și a căzut, după ce un TIR l-a acroșat. Victima a fost transportată inițial la Spitalul din Slatina, ulterior fiind transferată la Craiova, unde a decedat în această dimineață. Poliția și ITM-ul au deschis o anchetă.


A murit în timp ce lucra la un panou publicitar. Este vorba despre angajatul unei stații Peco, din Slatina, care a decedat după ce a căzut din cupa unui utilaj. Nenorocirea s-a petrecut ieri dupa-amiază. Bărbatul se urcase acolo pentru a lucra la panoul aflat în fața stației Peco. Utliajul era manevrat chiar de proprietarul benzinăriei. Un TIR a acroșat vehiculul, iar bărbatul aflat în cupă s-a dezechilibrat și a căzut de la trei metri înălțime, chiar în cap.
În această dimineață, victima a decedat la Spitalul din Craiova, unde era internată. Cazul a fost preluat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt, care a deschis o anchetă, pentru a stabili dacă a fost vorba despre un accident de muncă.
Anchetatorii urmează să stabilească dacă muncitorul care manevra utilajul este vinovat pentru moartea bărbatului.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE