Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A căzut în cap, acroșat de un TIR
02.08.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1720

Angajatul unei stații Peco, din Slatina, care lucra la un panou publicitar, și-a pierdut viața, după ce a căzut în cap de la trei metri înălțime. Bărbatul se afla în cupa unui utilaj și a căzut, după ce un TIR l-a acroșat. Victima a fost transportată inițial la Spitalul din Slatina, ulterior fiind transferată la Craiova, unde a decedat în această dimineață. Poliția și ITM-ul au deschis o anchetă.


A murit în timp ce lucra la un panou publicitar. Este vorba despre angajatul unei stații Peco, din Slatina, care a decedat după ce a căzut din cupa unui utilaj. Nenorocirea s-a petrecut ieri dupa-amiază. Bărbatul se urcase acolo pentru a lucra la panoul aflat în fața stației Peco. Utliajul era manevrat chiar de proprietarul benzinăriei. Un TIR a acroșat vehiculul, iar bărbatul aflat în cupă s-a dezechilibrat și a căzut de la trei metri înălțime, chiar în cap.
În această dimineață, victima a decedat la Spitalul din Craiova, unde era internată. Cazul a fost preluat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt, care a deschis o anchetă, pentru a stabili dacă a fost vorba despre un accident de muncă.
Anchetatorii urmează să stabilească dacă muncitorul care manevra utilajul este vinovat pentru moartea bărbatului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019