Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Truck & Bus“, șoferii în vizorul Poliției
22.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 193

Acțiune amplă a Poliției Rutiere. Timp de o săptămână, șoferii de autobuze, microbuze, autovehicule de transport persoane și mărfuri vor fi verificați de poliție, în cadrul acțiunii „Truck & Bus“. Controalele sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene și au ca scop prevenirea accidentelor în care sunt implicate aceste mijloace de transport.


Polițiștii reiau acțiunea „Truck & Bus“. Începând de astăzi și până vineri, lucrătorii de la Serviciul Rutier Olt vor acționa pe raza județului, pentru prevenirea accidentelor de circulație. Sunt vizați șoferii de autocare, microbuze, dar și cei care transportă persoane și mărfuri. Polițiștii le vor verifica documentele, marfa transportată, dar și dacă aceștia respectă perioada de conducere și odihnă, întrucât multe accidente se produc din cauza oboselii la volan.
Șoferii de autocare și microbuze vor fi verificați dacă transportă persoane în picioare. Iar cei de transport marfă, dacă respectă limita maximă admisă, a greutății mărfurilor sau fixarea corespunzătoare a acestora.
În Slatina, polițiștii vor fi prezenți la intrările și ieșirile din oraș. La finalul acțiunii vor fi prezentate rezultatele.  

ACTIUNE POLITIE OLT
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019