Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Și-a lovit fiul cu sapa
15.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 890

Tentativă de omor în comuna Bîrza. O ceartă între un bărbat și fiul său a fost la un pas să se transforme într-o tragedie, după ce acesta și-a lovit băiatul cu sapa în cap. Victima a ajuns la spital, iar tatăl său a fost reținut de poliție și arestat preventiv, pentru 30 de zile. Autoritățile locale spun că bărbatul nu este cunoscut ca agresiv, ci fiul său, care consumă frecvent alcool și își bate familia.


Un bărbat din comuna Bîrza a fost la un pas să își omoare fiul, pe care l-a lovit cu o sapă. Potrivit anchetatorilor, cei doi au consumat alcool împreună, au purtat discuții în contradictoriu, iar conflicul a degenerat. Bărbatul și-a lovit fiul cu sapa în zona capului. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul din Slatina, ulterior fiind transferată în stare gravă la Spitalul de Urgență din Craiova. Anchetatorii spun că necesită pentru vindecare 65-70 de zile de îngrijiri medicale. Tatăl agresor a fost reținut de poliție și a fost arestat preventiv, pentru acuzația de tentativă de omor.
„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt... Dispune arestarea preventivă a inculpatului PĂTRU VIOREL cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor … în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Olt, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 15.07.2019 până la data de 13.08.2019, inclusiv“, apare pe site-ul Tribunalului Olt.
Reprezentanții Primăriei Bîrza spun că bărbatul nu este agresiv. Cel mai probabil, a vrut să se apere de fiul bătăuș. Acesta consumă alcool frecvent și își bate familia.
Pentru fapta sa, bărbatul riscă ani buni în spatele gratiilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE