Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ștefan Bănică Jr. și soția sa fac spectacol la Zilele Slatinei- VIDEO
06.07.2019
Autor articol: null admin
Vizualizari: 1708

Slătinenii se distrează din nou, în cea de-a doua seară de concerte oferite de autorități pentru a marca Zilele Municipiului. Astăzi au venit să spună „La mulți ani, Slatina!” Ștefan Bănică Jr. și carismatica sa soție, Lavinia Pârva.


Lavinia a început vara cu forțe proaspete și a lansat, la trei luni de când a născut, o nouă piesă cu versuri în limba spaniolă – „Mamajuana”, alături de Santha.
Pe ritmurile latino, Lavinia a filmat într-o locație din București cu specific sud-american. Artista și-a adaptat și styling-ul în funcție de influențele flamenco și a adoptat look-uri care duc cu gândul la nopțile fierbinți din barurile sud-americane.
Iar celebrul Ștefan Bănică Jr.a fost primit în ropote de aplauze de miile de fani din Slatina și din județ, care au cântat și s-au distrat pe muzica sa. Piese noi, precum „Până la cer” sau „Să zbor”, dar și melodiile pe care le fredonăm cu toții de mulți ani, cum sunt „Găsește-mi loc în inima ta”, „S-o facem lată” sau „Am s-o aștept mereu” au asigurat toate ingredientele pentru un show de zile mari, pe esplanada Slatinei.

Zilele Municipiului se încheie mâine seară, cânnd vor urca pe scenă Connect-r, de la ora 20,15 și Lidia Buble, de la ora 21.00.

VIDEO Ștefan Bănică:

https://www.youtube.com/watch?v=PNSd1krE_Zw&feature=youtu.be

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE