Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-a înecat la scăldat
24.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 410

Un tânăr de 20 de ani, din județul Vâlcea, s-a înecat, ieri, în apele pârâului Plapcea. S-a scufunat în apă să se răcorească și nu a mai ieșit însă la suprafață. Câțiva pescari au observat dispariția lui și au anunțat polițiția și pompierii. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit după două ore de căutări.


Prima tragedie la scăldat, anul acesta, în județul Olt. Un tânăr de 20 de ani, din Vâlcea, și-a găsit sfârșitul în timp ce se afla la baie, în pârâul Plapcea. Băiatul venise de o săptămână la mama sa, care locuiește în orașul Potcoava. Ieri a plecat singur la scăldat. Potrivit polițiștilor din Potcoava, tânărul a lăsat bicicleta la o benzinărie și l-a rugat pe angajatul de acolo să aibă grijă de ea, spunându-i că merge să se răcorească. Ajuns pe malul apei, niște pescari l-au văzut când s-a scufundat, iar după câteva minute au observant disparția lui. Au fost anunțați Poliția și Pompierii, care au început căutările în pârârâul Plapcea. Băiatul a fost găsit decedat, după mai bine de două ore de căutări.
Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei. Pompierii spun că în această perioadă crește numărul persoanelor care mor înecate în acest fel. Slvatorii avertizează populația să nu se aventureze în zonele în care scăldatul este interzis sau acolo unde au mai fost cazuri de persoane înecate. De asemenea, în situația în care cineva este luat de curenți, foarte important este să ceară ajutor și să nu intre în panică.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE