Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Afaceristul contrabandist și soția sa vor în libertate
24.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 426

Omul de afaceri Jane Militaru, împreună cu soția sa, ambii arestați preventiv pentru contrabandă cu țigări, vor să fie cercetați în stare de libertate.


Imediat după ce au fost duși în arestul Poliției Olt, cei doi au făcut recurs, cerând să fie eliberați. La fel și vânzătoarea de la magazinul pe care familia Militaru îl deține în Piața Zahana din Slatina. Cererea de eliberare a celor trei urmează să fie judecată de instanță, care va decide dacă aceștia vor putea fi cercetați în libertate sau vor rămâne în continuare în arest preventiv. Polițiștii și mascații au găsit, săptămâna trecută, peste 100 de baxuri de țigări de contrabandă în șapte autoturisme, parcate în mai multe zone din Slatina. Jane Militaru, fostul viceprimar al comunei Milcov, coordona gruparea infracțională. Prejudiciul calculat de anchetatori, acumulat din neplata accizei la bugetul de stat, se ridică la peste cinci miliarde de lei vechi.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019