Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări
19.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4039

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.


Nouă percheziții au fost desfășurate, astăzi, la Slatina și Milcov, de polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Olt, împreună cu luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale. A fost anihilată o rețea, specializată în contrabandă cu țigări, care era filată încă din anul 2017. Șeful grupării este omul de afaceri Jane Militaru, membru al organizației PNL și fost viceprimar la Milcov. El a fost săltat de polițiști și dus în toate zonele din oraș în care avea ascunse baxuri întregi de țigări, în mașini folosite pe post de depozit. Cea mai mare captură de țigări a fost găsită în două autoutilitare, parcate în fața unui hotel din oraș.
De aici, polițiștii au mers în zona Căminului de Bătrâni din Slatina, unde, se afla parcată o altă dubă, în care erau mii de pachete de țigări. Pentru că proprietarul a refuzat să descuie mașina, polițiștii l-au obligat să spargă luneta.
Afaceristul nu a recunoscut că făcea contrabandă cu țigări.
O altă mașină cu țigări de contraband a fost găsită de poliție în zona Pieței Zahana.
Polițiștii au descins și la magazinul omului de afaceri din Piața Zahana, unde se vindeau țigările. Surse din rândul anchetatorilor spun că acesta câștiga din contrabandă cu țigări, lunar, un milliard și jumătate de lei vechi.
Una dintre persoanele implicate în dosar este verișorul omului de afaceri. Toți au fost duși la audieri, urmând să fie luate măsuri împotriva lor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE