Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Hălăișa!” a răsunat și la Consiliul Județean
19.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 203

Tradiție, dans și port popular românesc. Peste 500 de copii din județul Olt, din țară, dar și invitați din Polonia au jucat, astăzi, călușul, în fața Consiliului Județean Olt. Au fost momente inedite, la care au luat parte autoritățile județene, angagați ai Consiliului Județean, dar și cetățeni care treceau prin zonă și s-au oprit pentru câteva minute să vadă spectacolul oferit de copiii talentați.


După ce au jucat călușul în fața Primăriei municipiului Slatina, călușarii s-au oprit și la Consiliul Județean Olt. Tinerii au dansat pe ritmuri tradiționale și au impresionat publicul cu jocul și portul lor.
Printre ei s-au aflat și invitați din Polonia, care au prezentat un dans traditional spectaculos, specific zonei din care provin.

În încheiere, tinerii de la mai multe ansambluri din județul Olt au făcut o adevărată demonstrație de talent și virtuozitate. 100 de copii au jucat călușul traditional românesc în aplauzele tuturor.
Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, i-a felicitat pe copii și profesorii lor, pentru că duc mai departe această tradiție.

La final, călușarii și reprezentanții Consiliului Județean au făcut o fotografie care să le amintească de plăcuta revedere de la Slatina. Tinerii au mers apoi pe Esplanadă, pentru a continua pregătrile pentru programul artistic din această seară.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019