Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tâlharul din Slatina pierduse banii la păcănele
09.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 755

Polițiștii l-au reținut, aseară, în urma audierilor, pe tâlharul din Slatina. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, din comuna Schitu, care ieri a furat geanta unei femei și a doborât victima la pământ.


Totul s-a întâmplat în apropierea centrelor comerciale de pe bulevardul Nicolae Titulescu, din partea de jos a orașului. Tâlharul pierduse banii la păcănele și nu mai avea cu ce să cumpere mâncare. A tâlhărit-o pe femeie, iar cu cei peste 200 de lei găsiți în geanta sa a cumpărat produse alimentare. Polițiștii l-au prins imediat și l-au ridicat pentru audieri. Astăzi a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019