Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Adolescentă suspectată că și-a ucis bebelușul
05.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 544

O adolescentă de 16 ani, din comuna Călui, este suspectată că și-a ucis copilul nou-născut și l-a ascuns în casă. Tatăl minorei a fost cel care a descoperit totul. A dus-o pe tânără la spital, iar medicii au anunțat poliția. Bebelușul, un băiețel de 3 kilograme, s-a născut la termen și a trăit doar câteva minute. Mama sa l-a ascuns într-un sac, împreună cu placenta, iar medicii cred că acesta s-a asfixiat.


O minoră de 16 ani, din comuna Călui, este anchetată de poliție, după ce și-ar fi ucis copilul imediat după naștere. Totul s-a întâmplat la finalul săptămânii trecute. Minora a născut la 3 noaptea și a ascuns copilul în casă. Tatăl ei a văzut-o ulterior plină de sânge și a dus-o cu mașina la Spitalul din Balș. Aici, medicii, au descoprit că minora născuse recent și au anunțat poliția. Oamenii legii au mers la locuința fetei, și după ce au căutat prin casă și prin gospodărie, au găsit trupul bebelușului mort.
Medicii legiști au stabilit în urma necropsiei că bebelușul s-a născut la termen, sănătos, cu o greutate normală, de 3.100 de grame. A murit însă la doar câteva minute de la naștere.
Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Olt au găsit copilul într-un sac. De aici și primele concluzii: e posibil ca cel mic să fi murit asfixiat.
Adolescenta se află internată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar medicii spun că starea sa de sănătate este stabilă.
Tânăra locuia împreună cu sora sa și tatăl lor, mama fiind plecată să muncească în străinătate. Copila a scuns sarcina până în ultimul moment. Vecinii spun că fata era foarte cuminte și nu au văzut-o niciodată în compania unui băiat.
Până în prezent, legiștii nu au putut stabili cu exactitate cauza decesului nou-născutului. Vor face expertize suplimentare pentru a afla dacă minora și-a ucis copilul sau acesta a murit din cauza faptului că nu a primit îngrijirile necesare, în primele minute de viață.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024