Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rănite în accident, la benzinărie
23.04.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 487

O femeie de 40 de ani și o adolescentă de 14 ani au fost rănite aseară, într-un accident de circulație mai puțin obișnuit. Mașina în care se aflau era staționată într-o benzinărie din Caracal, când un autoturism condus de un șofer băut a intrat în plin în aceasta.


Accidentul s-a petrecut marți seara. În timp ce conducea un autoturism, un bărbat de 48 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu o mașină staționată într-o benzinărie, în care se aflau două pasagere. Polițiștii au stabilit că șoferul s-a urcat băut la volan.
În urma impactului, cele două femei au fost rănite. Pompierii de la Detașamentul Caracal, cu o autospecială complexă de intervenție și descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Olt au intervenit la locul accidentului. Pasagerele erau conștiente, dar prezentau diverse traumatisme, astfel că salvatorii le-au transportat la spitalul din municipiu. Și cel care a produs accidentul a ajuns la spital, dar nu pentru îngrijiri, ci pentru recoltarea de probe biologice de sânge. În plus, omul s-a ales și cu dosar penal.
Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire a situațiilor de urgență la stația GPL din zonă, avariată ușor în urma accidentului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE