Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițiști bătuți de un presupus piroman
22.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 440

Un bărbat s-a luat la bătaie cu doi polițiști. Totul s-a întâmplat în urmă cu două seri, în comuna Izvoarele. Oamenii legii fuseseră chemați de un localnic, care reclama faptul că bărbatul, pe care îl bănuiește că i-ar fi incendiat furajele, l-ar fi amenințat. Ajunși acolo, polițiștii au vrut să îl legitimeze pe presupusul piroman, iar acesta i-a lovit și a rupt uniforma unuia dintre oamenii legii. Cazul este anchetat acum de Parchet.


Intervenție dificilă a polițiștilor din comuna Izvoarele. Doi lucrători de la Postul de Poliție au fost chemați de un bărbat, care fusese amenințat de un localnic, pe care îl bănuiește că i-ar fi incendiat furajele. Cei doi lucrători au mers la presupusul piroman și au vrut să îl legitimeze. Acesta a devenit însă agresiv și s-a luat la bătaie cu ei. I-a rupt uniforma unui dintre polițiști, iar pe celălalt l-a lovit cu pumnul în față. Într-un final, oamenii legii au reușit să-l imobilizeze și să-i pună cătușele, bătăușul fiind reținut pentru 24 de ore.
„Faţă de autorul celor 2 infracţiuni, prin Ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina din data de 22.04.2019 s-a luat măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, la aceeaşi dată solicitându-se judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slatina arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, propunerea fiind admisă“, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.
Potrivit reprezentanților Poliției Olt, agresorul polițiștilor se află în cercul de suspecți, bănuiți că ar fi provocat incendiul de zilele trecute, când au ars 25 de tone de furaje și trei tone de cereale.
Agresorul polițiștilor este cercetat pentru infracțiunea de ultraj. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în prezent aflându-se în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE