Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tone de furaje și cereale, incendiate
22.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 188

Incendiu de proporții, noaptea trecută, în comuna Izvoarele. 25 de tone de furaje și trei de cereale au ars, iar pompierii au intervenit încontinuu mai bine de o oră și jumătate, pentru a lichida incendiul. O tânără de 18 ani a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri de la echipajul SMURD. Incendiul ar fi fost pus intenționat, spun pompierii.


Flăcări uriașe, noaptea trecută, în satul Alimănești al comunei Izvoarele. Aproape 30 de tone de furaje și cereale au ars, în urma unui incendiu puternic. Focul a izbucnit în apropirerea unei gospodării.
O tânără de 18 ani, fiica proprietarului, a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD. Ea a refuzat transportul la spital. Pompierii au lichidat cu greu incendiul.
Focul ar fi fost pus intenționat, au stabilit pompierii. Cazul a fost preluat de poliție, pentru prinderea autorului.
De la începutul anului, în județul Olt, au mai fost înregistrate 14 incendii provocate intenționat. Polițiștii fac cercetări în toate cazurile, pentru prinderea și sancționarea piromanilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019