Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șeful Poliției Caracal, cercetat
22.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1108

Comisarul șef Nicolae Mirea, șeful Poliției Municipiului Caracal, este cercetat disciplinar. Totul din cauza unor afirmații denigratoare, pe care mai multe persoane le-au postat pe rețeaua de socializare, la adresa lui. Omul legii este acuzat, printre altele, că nu își face treaba. Conducerea Poliției Olt a dispus o anchetă și verifică toate aceste lucruri.


Este anchetă la Poliția municipiului Caracal. Este cercetat chiar șeful instituției, comisarul șef Nicolae Mirea, după ce în mediul online au apărut mai multe imagini și comentarii denigratoare la adresa lui. În plus, pe internet au fost postate și imagini cu polițistul, în timp ce se afla la pescuit. Șefii săi au dispus o anchetă și îl cercetează disciplinar.
Ancheta urmează să stabilească dacă șeful Poliției din Caracal are un comportament nepotrivit, care aduce atingere imaginii Poliției.
Nicolae Mirea este șeful Poliției municipiului Caracal din anul 2017. Dacă va fi găsit vinovat, acesta va fi sancționat disciplinar de colegii săi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019