Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Iubita polițistului împușcat rămâne în libertate
19.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 162

Este definitiv. Iubita polițistului Bogdan Dumitrescu, împușcat în cap în apartamentul său din Slatina, rămâne în libertate.


Procurorii au cerut arestarea ei, pentru o perioadă de 30 de zile, însă cererea a fost respinsă de Tribunalul Olt. Magistrații au contestat decizia la Curtea de Apel Craiova, însă și aici propunerea a fost respinsă. Sentința rămâne definitivă. Alina Gheorghe va fi cercetată, așadar, în stare de libertate, pentru infracțiunea de omor. Ea este acuzată că l-a împușcat intenționat pe ofițerul de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Olt, și nu accidental, așa cum susținea aceasta. Fapta s-a petrecut pe 31 ianuarie 2018.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019