Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pericolul din carne și ouă
17.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 149

Carne și preparate din carne expirate, descoperite la un restaurant și ouă depozitate în condiții necorespunzătoare în supermarketuri. Sunt principalele nereguli depistate de inspectorii Direcției Sanitare-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt în prima jumătatea a acestei luni. Firmele oltene care s-au abătut de la normele impuse de lege s-au ales cu amenzi în valoare totală de 35.000 de lei.


Înaintea Sărbătorilor Pascale, inspectorii Direcției Sanitare- Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt desfășoară o serie de acțiuni de control, pentru a preîntâmpina apariția îmbolnăvirii oamenilor. 23 de supermarketuri, laboratoare de patiserie-cofetărie, restaurante sau piețe agroalimentare au fost sub lupa angajaților direcției. Au fost depistate mai multe nereguli, fiind aplicate o amendă de 10.000 de lei și trei avertismente.
Tot în această perioadă, inspectorii veterinari au verificat și centrele de ambalare a ouălor și unitățile în care se comercializează aceste produse.

Acțiunile de control derulate de DSVSA Olt se vor intensifica până la Sărbătoarea de Paște

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019