Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Desfigurat în bătaie de 15 bărbați
14.03.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1059

Lupte de stradă în localitatea Tia Mare. Un tânăr a fost bătut cu bestialitate de un grup format din, atenție, din 15 bărbați. Acesta a fost lovit cu bâte, pumni, picioare și boxuri metalice. Scandalul a început de la faptul că unul dintre agresori nu ar fi reuşit să îşi impună autroritatea în faţa victimei. Tânărul rănit a ajuns în stare gravă la spital, iar o parte dintre agresori, după gratii.


Scandal sângeros în localitatea Tia Mare. 15 bărbați din Corabia au desfigurat în bătaie un tânăr. Conflictul a început pe 23 februarie, între victimă și unul dintre agresori, în parcarea unei discoteci. Agresorul, care deține un Mercedes, a fost deranjat de faptul că victim l-ar fi tratat cu superioaritate. Apoi, trei zile mai târziu, agresorul, împreună cu 14 amici ai săi, au mers în localitatea Tia Mare, croiţi pe scandal.

„În ziua de 26.02.2019, în jurul orelor 13.00, în scop de răzbunare, inculpaţii
P.G., D.I., D.M., D.S., D.V., D.V., S.T., M.S., M. B.-F., Z.V., Z.M., D.M., D.C.-F.
şi P.S., s-au deplasat pe raza com. Tia Mare, jud. Olt, , au găsit persoana vătămată M.D. pe terasa magazinului S.C. A.D.G. S.R.L. şi i-au aplicat mai multe lovituri cu bâte, pumni, picioare și boxuri metalice, provocându-i leziuni a căror vindecare necesită un număr de 45-50 zile îngrijiri medicale, prin modul de organizare şi cruzimea de care au dat dovadă creând panică în rândul populației pe raza comunei Tia-Mare, jud. Olt“, apare în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.

Victima a ajuns în stare gravă la spital. Ieri, tânărul care a provocat conflictul, împreună cu alți patru agresori, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Ceilalți sunt cercetați în libertate sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Cea de-a 15 persoană se sustrage anchetei și este căutată de poliție. Pentru fapta lor, agresorii riscă ani buni de închisoare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019