Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cultură de cannabis la Slatina
14.03.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 834

Cultură de plante interzise descoperită de polițiști la Slatina. O plantație de cannabis indoor ce cuprindea zeci de ghivece și o instalație completă pentru însămânțarea și creșterea plantelor au fost găsite de polițiștii de la Crimă Organizată, în urma unei percheziții ce a avut loc, în această dimineață, la locuința unui bărbat. Acesta este bănuit de trafic și consum de droguri, iar din 2018 și până în prezent ar fi comercializat un kilogram de cannabis mai multor tineri din Slatina. Patru persoane au fost duse la audieri în acest caz.


Droguri în ghivece la Slatina. Polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Olt au descins, în această dimineață, pe strada Dealul Viilor, din Slatina, în zona Liceului Agricol, la locuința unui tânăr de 27 de ani. Acesta avea o casă în construcție, iar aici polițiștii au găsit o plantație indoor de cannabis, dar și o instalație pentru droguri.
„În fapt s-a reţinut faptul că, la începutul lunii februarie 2019, inculpatul M. M. C. a achiziţionat, de pe un site de profil, semințe de cannabis, iar ulterior le-a plantat la domiciliul său din municipiul Slatina, înființând o cultură indoor de cannabis, urmând ca după ajungerea la maturitate a plantelor să le recolteze și să comercializeze mugurii de cannabis, cu suma de 50 lei/gramul, către diverse persoane de pe raza municipiului Slatina“, apare în comunicatul DIICOT.
Bărbatul este acuzat că făcea trafic cu droguri încă de anul trecut, dar era și consumator. Acesta, dar și alte persoane au fost ridicate, astăzi, de poliție și duse la audieri.
În urmă cu câțiva ani, tânărul a mai fost implicat într-un dosar de trafic de droguri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE