Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Percheziții la Izbiceni și Balș
13.03.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 134

Descinderi ale polițiștilor din Slatina în județele Olt, Argeș și Vâlcea. Ei au desfășurat, în această dimineață, șapte percheziții domiciliare la mai multe persoane acuzate de evaziune fiscală în domeniul construcțiilor. Suspecții ar fi înregistrat în contabilitate operațiuni comerciale fictive, în scopul diminuării bazei impozabile. Prejudiciul cauzat bugetului de stat se ridică la 800.000 de lei.


Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Olt au descins, în această dimineață, la șapte adrese ale unor persoane și firme, implicate într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul construcțiilor. Perchezițiile au fost făcute în județele Olt, Argeș și Vâlcea. În Olt, oamenii legii au mers în trei locații din comua Izbiceni și una din orașul Balș.
Polițiștii au ridicat persoanele suspecte de evaziune fiscală. Printre acestea se află și doi administratori, un bărbat de 41 de ani, din orașul Balș, și altul de 36 de ani, din Vâlcea, care au fost duși la audieri.
În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat documente contabile și unități de calcul, pentru stabilirea întregii activități infracționale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE