Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pește, țigări și alcool, confiscate de poliție
07.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 237

Peste 80 de kilograme de pește, zeci de litri de băuturi alcoolice, dar și țigări, au fost confiscate de polițiștii din Olt, în urma unor acțiuni desfășurate pe raza județului. Oamenii legii au desfășurat controale pentru prevenirea accidentelor de circulație și combaterea faptelor ilicite, iar în doar trei ore au fost controlate mai multe societăți comerciale și au fost aplicate amenzi.


Au fost acțiuni ample ale Poliției, ieri, atât în localitatea Vulturești, dar și la Coteana și în comunele apropiate. Polițiștii au făcut controale în trafic, au verificat mai multe societăți comerciale și au descoperit o serie de nereguli. La Vulturești au fost găsite într-o autoutilitară 88 de kilograme de pește, pentru care șoferul nu deținea documente de proveniență. Peștele a fost ridicat și predat unei societăți comerciale de pe raza comunei Dobroteasa, pentru valorificare. Bărbatul s-a ales cu dosar penal. O altă acțiune a fost organizată de polițiștii Secției de Poliție Rurală Coteana, care au aplicat sancțiuni de peste 5.000 de lei, în cele 3 ore în care au făcut controale. Au verificat șase societăți comerciale de unde au ridicat țigări, sticle de băuturi alcoolice și suma de bani. Verificări au fost și în trafic, tot la Coteana, unde au fost date opt sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 3.600 de lei. Polițiștii au retras și două certificate de înmatriculare, dar și două seturi de plăcuțe de înmatriculare. Acțiunile vor continua în această zonă.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019