Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pe urmele hoților de la Altex
04.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 628

Un jaf asemănător cu cel de la Magazinul Altex Slatina a avut loc, zilele trecute, la Craiova. Hoții au acționat identic, numai că la ieșire i-au așteptat polițiștii, care i-au înconjurat. Între timp, polițiștii olteni fac pași importanți pentru prinderea hoților de la Slatina. Oamenii legii au mai adunat indicii și spun că imaginile suprinse de camerele video înaintea jafului sunt de mare ajutor în identificarea făptașilor.


Se restrânge cercul suspecților în dosarul privind jaful de la magazinul Altex Slatina. Polițiștii spun că aceștia nu sunt din Slatina, ci din alte județe. Oamenii legii sunt rezervați în declarații, însă spun că îi vor prinde destul de repede pe hoții de la Altex Slatina.
Un jaf asemănător a avut loc, zilele trecute, la magazinul Media Galaxy din Craiova. Polițiștii le-au dejucat planul hoților, după ce au aflat de intenția lor. I-au lăsat să intre în magazin, aceștia au umplut sacoșele cu produse electronice, iar la ieșire, oamenii legii i-au înconjurat. Polițiștii spun că nu au stabilit, deocamdată, dacă între autorii celor două furturi există vreo legătură. Anchetatorii au idetificat însă imagini noi cu mașina folosită în jaful de la Slatina: un bolid de lux cu numere de Teleorman, care a filat zona cu două zile înainte de spargere.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019