Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Prinși la furat de lemne
10.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1802

Patru tineri din Slatina au fost prinși de polițiștii locali, în această dimieață, în timp ce furau lemne din Pădurea Strehareți. Hoții au încercat inițial să fugă, însă polițiștii au reușit să îi oprească. Le-au spus oamenilor legii că aveau nevoie disperată de lemne, pentru că au copii mici și nu au bani să își încălzească locuința. Polițiștii le-au confiscat lemnele și le-au dat amendă.


Polițiștii locali din Slatina au desfășurat, în această dimineață, o acțiune pentru prevenirea furtului de material lemnos. În zona Pădurii Strehareți, aceștia au surprins un grup de persoane care tăiau arbori cu o drujbă, iar când au văzut polițiștii, au încercat să fugă. Nu au reușit să scape și au fost amendați.
Lemnele au fost confiscate, iar unul dintre bărbați a fost sancționat cu o amendă de 500 de lei. Polițiștii locali spun că vor continua acțiunile pentru prevenirea furturilor de lemne, pentru că, din experiența anilor trecuți, acest gen de fapte este mai frecvent în perioada iernii.
Amenzile sunt cuprinse între 500 și 1.000 de lei. Față de anii trecuți, furturile de lemne de pe raza municipiului Slatina au scăzut considerabil, spun polițiștii locali.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019