Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accidentați pe trecere
10.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1332

Trei persoane au ajuns la spital, în această după amiază, în urma a două accidente de circulație petrecute la Slatina. Un băiat de 15 ani și două femei au fost lovite în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Ambele incidente au avut loc pe bulevardul A.I Cuza, spre Gara Slatina. Polițiștii îi cercetează acum pe șoferi.


Două accidente de circulație au avut loc în această după amiază, în municipiul Slatina. Primul s-a întâmplat pe trecerea de pietoni din zona magazinului VMG, situată pe bulevardul A.I Cuza spre Gară. Două femei, în vârstă de 46 și 51 de ani, din localitate, care traversau strada, au fost lovite de o autoutiliatră condusă de un bărbat tot din Slatina.
Cele două femei au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Spitalul din Slatina.
Un alt accident de circulație a avut tot pe bulevardul A.I. Cuza, în apropiere de primul, chiar în fața bisericii de la Gară. Un tânăr de 15 ani a fost lovit de un autoturism, pe trecerea de pietoni. Polițiștii contină cercetările în ambele cazuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019