Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A murit înghețat pe stradă
08.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1697

Un bărbat din Slatina a murit înghețat, în această dimineață, în parcarea unei societăți de pe platforma industrială a orașului. El a fost găsit de angajații fabricii, care au sunat la 112. Soția bărbatului îl căutase toată noaptea prin oraș, la spital, la rude, și abia în această dimineață a aflat de la poliție ce s-a întâmplat.


Un slătinean în vârstă de 66 de ani a murit înghețat, în această dimineață, în parcarea din zona fostei IPA, aflată la marginea orașului. Nimeni nu știe cum a ajuns bărbatul acolo, nici măcar familia sa, care l-a căutat toată noaptea. Soția acestuia crede că a murit înghețat.
Medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt spun că bărbatul era mort de câteva ore.
Medicii cred că bărbatul, fie a murit de frig, fie a făcut stop cardio-respirator. Legiștii urmează să stabilească cu exactitate cauza decesului.
Familia spune că bărbatul avea probleme de sănătate. Poliția continuă cercetările.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019