Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pericol pe șosele!
07.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 867

Ghinion sau pur și simplu pericol pe șosele! Un tânăr de 18 ani, care abia a luat permisul de conducere, este cercetat penal pentru două accidente de circulație grave comise recent. La începutul lunii decembrie, el a accidentat mortal un biciclist, iar săptămâna trecută a rănit grav un bărbat, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul începător rsică acum până la 10 ani de închisoare și pierderea definitivă a dreptului de a mai conduce un autovehicul.


Un tânăr de 18 ani, din comuna Perieți, a accidentat grav un pieton, zilele trecute, în orașul Slatina. Deși victima traversa strada regulamentar, pe trecetrea de pietoni, șoferul le-a spus polițiștilor că nu a văzut-o pentru că era ceață afară.
Victima a fost transferată la Spitalul de Urgență din Craiova, unde se află în comă indusă. Șoferul nu se află la primul accident de circulație. La începutul lunii decembrie, el a accidentat mortal un biciclist. Nici atunci și nici zilele trecute, conducătorul auto nu consumase alcool. Polițiștii îl cercetează și în acel caz.
După accidentul mortal din decembrie, șoferului i-a fost reținut permisul de conducere și a primit dovadă de circulație pentru 15 zile. Pe 4 ianuarie 2019, procurorul de caz a decis acordarea dreptului de a conduce autovehicule, iar șoferul a primit o nouă dovadă de circulație, de data aceasta pentru 30 de zile. Câteva ore mai târziu, tânărul a făcut accident. Potrivit șefului Poliției Rutiere Olt, Cristian Tița, după accidentul de vineri, tânărul are și acum dreptul de a conduce, cu o dovadă valabilă încă 15 zile. După expirarea acesteia, dreptul tânărului de a mai conduce vreodată o mașina se va decide în instanță. Tânărul este cercetat pentru ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă și riscă până la 10 ani de închisoare. Dacă va fi condamnat cu executare, îi va fi anulat permisul de conducere.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019